Hare

Hare

Harer lever over hele verden og lever i alle miljøer. De er planteædere. De spiser græs, unge skud, blade, barken af ​​træer, etc. De har et usædvanligt fordøjelsessystem. De producerer to slags ekskrementer: blød, omgivet af slim fra blindtarmen, som spises og forarbejdes igen og hårdt, som efterlades som ubrugelige. Harer er meget skæve dyr og fuldstændig forsvarsløse. Natura jednak im pomogła. De har usædvanligt stærke ben og bagben, som i fareøjeblikket giver dem mulighed for at løbe op til 80 km/t. De kan også hoppe til en længde på 6 m og en højde på 2 m. Mają wykształcony doskonale słuch i węch. De bor ikke i huler, jeg tror, at de vil indtage det tomme hulrum, som kaninen har efterladt. Harens hjem er en rede lavet af græs og gemt blandt grenene. I løbet af dagen efterlader hunnerne deres babyer i reden, og de rejser alene på jagt efter mad. De små er da helt forsvarsløse. Når mødrene vender tilbage, dedikerer mødre sig udelukkende til at passe deres små.