Koala bjørn

Koala bjørn

Koalaen er et pungdyr og bor i Australia. Den spiser eukalyptusblader, rzadko akacji. Han tilbringer hele livet i treet. Zazwyczaj jest to pojedyncze drzewo. Når det ikke er mat, går over til neste. Han er en enstøing. Hannen markerer sitt territorium med spor på treet, som hun klør med klørne. Og hunnene med sine egne ekskrementer. Hunnen føder vanligvis en liten. Babyen går i sekken etter fødselen, która jest skierowana ku dołowi. Den unge bamsen spiser mlekiem matki i strawioną eukalyptusmasse, som mor utviste. Bamser drikker aldri vann. De har nok vann lagret i bladene.