Elefant

Elefant

Elefanter er fantastiske pattedyr. De dukker opp i 2 sjangere: afrikansk, bor i Afrika og indisk, żyjące w Indiach. Afrikanske elefanter er større, som veier 10 tonn. Słoń ma też potężne nogi kolumnowe i trompet bestående av 15 tusen. muskler, som er et fenomen blant dyr. Snablen ble laget ved å koble nesen med overleppen. Służy do pobierania wody i pokarmu. Ett drag av snabelen kan trekke en hel bøtte med vann. Han griper også forskjellige vekter med bagasjerommet. Z tego względu i India blir elefanter ansatt for å jobbe. Elefanten tilegner seg evnen til å bruke snabelen med årene. Små elefanter har problemer med å håndtere snabelen, selv dem det forstyrrer dem mens de spiller. Elefanten har også enorme vifteformede ører, vifter og kjøler ned kroppen din, og avverge insekter. Elefanter lever i flokk, familie. Wspólnie wychowują potomstwo. De eldste elefantene er flokkens guider. Po jej śmierci kolejna samica obejmuje przewodnictwo stada. Elefanter lever lenge, akkurat som et menneske. De kan føde små elefanter opp til 60 år. Elefanter lever av gress, blader, grener, de flytter store områder på jakt etter vann og mat. De har en utmerket hukommelse. De husker kilden til vannet, til og med flere dusin år har gått siden den gang, hvor de drakk vann av den. De kan reise opptil 1000 km, fordi de husker vårens sted fra barndommen. De gjør det da, når det er alvorlig tørke.