Koala beer

Koala beer

De koala is een buideldier en leeft in Australië. Hij eet eucalyptusbladeren, rzadko akacji. Hij brengt zijn hele leven door in de boom. Zazwyczaj jest to pojedyncze drzewo. Als er geen eten is, gaat over naar de volgende. Hij is een eenling. Het mannetje markeert zijn territorium met sporen op de boom, die ze krabt met haar klauwen. En de vrouwtjes met hun eigen uitwerpselen. Het vrouwtje baart meestal één kleintje. De baby gaat na de geboorte in de tas, która jest skierowana ku dołowi. De jonge teddybeer is aan het eten mlekiem matki i strawioną eucalyptuspulp, welke moeder verdreven?. Teddyberen drinken nooit water. Ze hebben genoeg water opgeslagen in de bladeren.