Norsu

Norsu

Norsut ovat uskomattomia nisäkkäitä. Ne ilmestyvät sisään 2 genrejä: afrikkalainen, asuu Afrikassa ja Intiassa, żyjące w Indiach. Afrikkalaiset norsut ovat suurempia, joka painaa 10 tonnia. Słoń ma też potężne nogi kolumnowe i trumpetti, joka koostuu 15 tuhannesta. lihaksia, mikä on ilmiö eläinten keskuudessa. Proboscis luotiin yhdistämällä nenä ylähuuliin. Służy do pobierania wody i pokarmu. Yhdellä niskan iskulla voi imeä kokonaisen ämpärillisen vettä. Hän tarttuu myös erilaisiin painoihin rungollaan. Z tego względu Intiassa norsuja palkataan töihin. Elefantti oppii vuosien aikana kyvyn käyttää runkoa. Pienillä norsuilla on vaikeuksia käsitellä runkoaan, jopa heitä se häiritsee heitä leikkiessään. Elefantilla on myös valtavat viuhkamaiset korvat, tuulettaa ja jäähdyttää kehoasi, ja torjua hyönteisiä. Norsut elävät laumassa, perhe. Wspólnie wychowują potomstwo. Vanhimmat norsut ovat lauman oppaita. Po jej śmierci kolejna samica obejmuje przewodnictwo stada. Norsut elävät pitkään, aivan kuin ihminen. Ne voivat synnyttää pieniä norsuja 60-vuotiaaksi asti. Norsut syövät ruohoa, lähtee, oksia, he siirtävät laajoja alueita etsiessään vettä ja ruokaa. Heillä on erinomainen muisti. He muistavat veden lähteen, siitä on kulunut jopa useita kymmeniä vuosia, jossa he joivat siitä vettä. Ne voivat kulkea jopa 1000 km, koska he muistavat lähteen paikan lapsuudestaan. He tekevät sen sitten, kun on kova kuivuus.