Koala karhu

Koala karhu

Koala on pussieläin ja asuu Australiassa. Se syö eukalyptuksen lehtiä, rzadko akacji. Hän viettää koko elämänsä puussa. Zazwyczaj jest to pojedyncze drzewo. Kun ei ole ruokaa, siirtyy seuraavaan. Hän on yksinäinen. Uros merkitsee alueensa puussa olevilla jälkillä, jota hän raapii kynsillään. Ja naaraat omilla ulosteillaan. Naaras synnyttää yleensä yhden pienen pojan. Vauva menee pussiin syntymän jälkeen, która jest skierowana ku dołowi. Nuori nalle ruokkii mlekiem matki i strawioną eukalyptusmassaa, jonka äiti karkotti. Nallekarhut eivät koskaan juo vettä. Heillä on tarpeeksi vettä varastoituneena lehtiin.