Jaguar

Jaguar

Jaguaarit kuuluvat myös isojen kissojen perheeseen. Kuten on helppo arvata, ne ovat saalistajia. He asuvat Keski- ja Etelä-Amerikassa. Od Meksyku aż po Argentynę. He syövät pääasiassa kalaa, koska he ovat erittäin hyviä uimareita. Na lądzie żywią się zwierzętami zamieszkującymi dżunglę. He pitävät myös kilpikonnista. Niissä on erittäin erilaisia ​​värejä, keltaisesta oranssiin, ruskea ja musta. Niissä voi olla raitoja ja täpliä tyypillisessä kuviossa. Ne painavat jopa 150 kg. Niiden ruumiinpituus on jopa 2 metriä, zaś długość ogona do 90cm. He voivat kävellä puissa, he lepäävät niiden päällä, joskus lyhentäen polkujaan he hyppäävät puiden väliin. He asuvat viidakon pensaikkoissa, siellä myös naaraat tekevät pesänsä, kasvattamaan pieniä jaguareja.