Pindsvin

Pindsvin

Pindsvinet er et pattedyr. Dens ryg er dækket af brune og hvide rygsøjler. Dorosłe jeże mają około 16tys. pigge i ważą od 0,5 op til omkring 2 kg. Mål fra 20 op til 30 cm. Deres hale er 5 cm lang. De lever af planter, æg, regnorme, larver, mus, frugt … Læs videre

Egern

Egern

Egerns kendetegn er langt, fluffy hale, som normalt måler 20 cm. Egernenes pels er rød, og om vinteren bliver den tykkere og gråere. Dens ører er dekoreret med hårtotter. Zamieszkuje lasy i parki. Egernets bolig er hulen af ​​gamle træer. Wiewiórki żywią się orzechami, agern, frø, knopper af træer, svampe, jordbær. RobiąLæs videre

Muldvarp

Muldvarp

Kret to mały ssak żyjący pod ziemią. Han kan ikke blive på jordens overflade, fordi han er blind og klodset. Jego mocne łapy przystosowały się do drążenia korytarzy podziemnych. Den er kødædende. Spiser regnorme, insektlarver, snegle, frøer. Jest samotnikiem i nie lubi towarzystwa innych kretów. Kiedy podczas drążenia podziemnych korytarzy dwa Læs videre

Flagermus

Flagermus

Flagermus tilhører ssaków latających. Et karakteristisk træk ved flagermusen er dens store vinger omgivet af en membran, gør ham i stand til at flyve. Skelettet af disse vinger er ekstremt let, hvilket også gør det nemmere at flytte rundt. Der er mange arter af flagermus. En flagermus har store ører, które jak sterowniki kierują lotem. Nietoperze mają wykształcony w mózgu zmysł pamięci Læs videre

Kronhjort og kronhjort

Kronhjort og kronhjort

Hjorte og rådyr er en ægte pryd af polske skove. Rådyr er yderst pæne, og hjortene er værdige. De har smukke hjorte, store øjne og tynde, slanke ben. Hjortene går derimod stolt og sejt i skoven. Zadziwiają wszystkich potężnym porożem. Jeleń co roku gubi poroże w lutym i cykl narastania powtarza Læs videre

brun bjørn

brun bjørn

En brun bjørn bor i vores bjerge. Det er et kæmpe rovpattedyr. Den har en enorm torso og korte, massive fire poter, der ender i enorme kløer. Bjørnen er altædende, men spiser mest villigt planter, fiskefugle. Alle ved, że ulubionym pokarmem niedźwiedzia jest miód. W poszukiwaniu miodu potrafi wspinać się na drzewa i Læs videre