stork

stork

Storke er usædvanlige fugle. De tilhører gruppen af ​​vadefugle. Deres ben er længe tilpasset dette, og deres fingre er let dækket af en lille hinde. Storke er stærke fugle. De vejer fra 2 gøre 5 kg. Rozpiętość skrzydeł dochodzi do 2m. De kan krydse store landområder. De kommer altid tilbage til landet om foråret, i marts for at være helt præcis. Først kommer hannerne til landet, at renovere reder, som består af grene. Gniazdo bocianów jest tak duże, at ofte sætter andre småfugle sig ned i dens sprækker. Storkens æg er hvide. Forældre beskytter æg og unger godt. De beskytter dem mod solen med deres vinger, de drikker vandet i næbbet, og de spiser. Storke lever af frøer, pasikonikami, mus, kretami, a także małymi zajączkami. Ifølge overbevisninger, storke er fugle, der bringer held.