Jaguar

Jaguar

Jaguarer tilhører også den store kattefamilie. Som det er nemt at gætte, de er rovdyr. De bor i Central- og Sydamerika. Od Meksyku aż po Argentynę. De spiser hovedsageligt fisk, fordi de er meget gode svømmere. Na lądzie żywią się zwierzętami zamieszkującymi dżunglę. De kan også godt lide skildpadder. De har ekstremt forskellige farver, fra gul til orange, brun og sort. De kan have striber og pletter i et karakteristisk mønster. De vejer op til 150 kg. Deres kropslængde er op til 2m, zaś długość ogona do 90cm. De kan gå på træer, de hviler på dem, nogle gange springer de mellem træerne, forkorter deres veje. De bor i junglens krat, også dér laver hunnerne deres reder, at opdrætte små jaguarer.