Grævling

Grævling

Grævlinger er på grund af deres udseende et af de mest berømte pattedyr i verden. De fører en natlig livsstil. De tilbringer dagen i deres huler. Zamieszkują Europę i Azję. Nogle af grævlingerne kopierer huler i miljøer, hvor folk bor. Til dette formål vælger de parker, skraldespande og bruge mad, som folk fodrer dem. Borsuki żyjące w lasach z pokolenia na pokolenie de udvider deres korridorer og udvider deres huler. Grævlinger er altædende. De spiser planter, svampe, og også regnorme, mus, snoet, små kaniner, eller pindsvin, som er krøllet sammen i en bold. Grævlinger klarer sig godt med rovdyr. De har stærke, stærke kæber sat på et aflangt hoved. Borsuki potrafią mocno ugryźć przeciwnika. Stærke kløer hjælper dem også med at forsvare sig selv, som udviklede sig som følge af gravning af underjordiske huler.