brun bjørn

brun bjørn

En brun bjørn bor i vores bjerge. Det er et kæmpe rovpattedyr. Den har en enorm torso og korte, massive fire poter, der ender i enorme kløer. Bjørnen er altædende, men spiser mest villigt planter, fiskefugle. Alle ved, że ulubionym pokarmem niedźwiedzia jest miód. På jagt efter honning kan han klatre i træer og bruge sine kløer til at plukke honning fra stadet. Potrafi szybko biegać i pływać. Små bjørne er ivrige efter at lege. Bjørnens hjem er hulen. En grube i en hule i et gammelt træ er nogle gange et hul. Bjørnen dækker indersiden af ​​hulen med græs, blade, kviste. Han sover i hulen om vinteren. Han skal spise meget inden han går i seng, for at nå foråret. Han sover vågent og nogle gange, når vinteren er mild, vågner op. Bjørnen er en enspænder, bor alene.